Staal met Stijl

Wie houdt van nostalgie met hedendaags comfort en kwaliteit is bij ons aan het goede adres

Nostalgie met hedendaags comfort en kwaliteit

Wie houdt van nostalgie met hedendaags comfort en kwaliteit is bij ons aan het goede adres. Ook wie op zoek is om in zijn strak modern interieur een persoonlijke of karaktervolle toets te steken kunnen we zeker begeleiden om zijn verlangens om te zetten in een geslaagde realisatie. Kortom ieders interieur of exterieur kunnen wij volgens zijn budget een meerwaarde geven.

Door te luisteren naar u, naar wat u wil, wat u voelt, waar u van droomt, kunnen we komen tot een doordacht ontwerp. Aan de hand van schetsen of plannen van uw architect kunnen wij u wensen eveneens realiseren.

Klein en gepassioneerd team

Staal met Stijl bestaat uit een klein, gepassioneerd team dat u met gedrevenheid en liefde voor het vak begeleid naar harmonie in uw woonwereld. Staal kan gewoon staal zijn...

We maken er staal met stijl van door een mix van creativiteit, de liefde voor het pure, het natuurlijke, ook wel ruwe van het materiaal in al zijn facetten te accentueren. Dit schitterende onverwoestbare materiaal dat zich door de hitte en door de passie van zijn bewerker zo gewillig laat bewerken, tot een eigentijdse, tijdloze creatie die vaak ook een geslaagde combinatie vormt met andere natuurlijke, pure, eerlijke, oude en handgemaakte materialen. Dit alles biedt de garantie op Staal met Stijl.

Langs deze weg wilde ik jullie van harte bedanken voor de snelle en uitmuntende service voor de levering en plaatsing van onze binnendeuren! We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Bedankt voor de topservice, alles is perfect afgewerkt, schitterend !

Wij zijn in ieder geval zeer tevreden betreft werk,uitstraling en netheid.

Vooreerst onze complimenten voor het deskundig leveren en plaatsen van de stalen deur in de gang, echt wel een top team met een correcte attitude, met een bijzondere pluim voor het laatste team die enorm oog hebben voor detail, en pas tevreden zijn als het tot op de mm correct is, met oor naar de wensen van de klant, chapeau!

We zijn uiteraard heel tevreden van de stalen binnenramen!

We zijn zeer tevreden met het resultaat van de uitgevoerde werken.

We zijn zeer tevreden !!

Het binnenraam is geplaatst, en we zijn zeer tevreden.

Wij zijn heel teveden over  het resultaat en over de goede service. De plaatsers hebben ook heel goed werk geleverd. Alvast bedankt.

IIk heb inmiddels dat raam eens gepoetst. Het is nog mooier! Natuurlijk zijn wij tevreden met het resultaat. Zeer bedankt!

Ik was van plan om jullie nog een mailtje sturen om te laten weten dat we zéér tevreden zijn over het resultaat!  Zowel de deur als de trapleuning zijn prachtig! Bedankt voor jullie mooi werk.

Resultaat is heel mooi, bedankt!

Van harte dank voor het mooie werk dat jullie mensen bij ons geleverd hebben. Wij zijn inderdaad zeer tevreden. Wij hebben al een en ander achter de rug met onze verbouwing (wij zijn begonnen september 2014 !), maar jullie mensen zijn de ENIGE die geen vuil achterlaten. Alles was netjes opgekuist en zelfs gestofzuigd.

We zijn heel tevreden met het resultaat.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Vaarlaars 57a - 9080 Lochristi - T 09 328 80 95 - info@staalmetstijl.be - BTW BE480.038.548 - Disclaimer & Copyright