Staal met Stijl

Wie houdt van nostalgie met hedendaags comfort en kwaliteit is bij ons aan het goede adres

Nostalgie met hedendaags comfort en kwaliteit

Wie houdt van nostalgie met hedendaags comfort en kwaliteit is bij ons aan het goede adres. Ook wie op zoek is om in zijn strak modern interieur een persoonlijke of karaktervolle toets te steken kunnen we zeker begeleiden om zijn verlangens om te zetten in een geslaagde realisatie. Kortom ieders interieur of exterieur kunnen wij volgens zijn budget een meerwaarde geven.

Door te luisteren naar u, naar wat u wil, wat u voelt, waar u van droomt, kunnen we komen tot een doordacht ontwerp. Aan de hand van schetsen of plannen van uw architect kunnen wij u wensen eveneens realiseren.

Klein en gepassioneerd team

Staal met Stijl bestaat uit een klein, gepassioneerd team dat u met gedrevenheid en liefde voor het vak begeleid naar harmonie in uw woonwereld. Staal kan gewoon staal zijn...

We maken er staal met stijl van door een mix van creativiteit, de liefde voor het pure, het natuurlijke, ook wel ruwe van het materiaal in al zijn facetten te accentueren. Dit schitterende onverwoestbare materiaal dat zich door de hitte en door de passie van zijn bewerker zo gewillig laat bewerken, tot een eigentijdse, tijdloze creatie die vaak ook een geslaagde combinatie vormt met andere natuurlijke, pure, eerlijke, oude en handgemaakte materialen. Dit alles biedt de garantie op Staal met Stijl.

Burgstraat 78 B005 - 9070 Destelbergen - T 09 328 80 95 - info@staalmetstijl.be - BTW BE480.038.548 - Disclaimer & Copyright