fbpx
Skip to main content

#Since 2001

Staal Met Stijl kent zijn creatieve oorsprong sinds 1991 toen Kathy Switzynck en Thierry De Keyser elkaar ontmoeten. Dit bleek zowel persoonlijk als zakelijk een perfecte match te zijn.
  • In 2001 verwezenlijkten ze hun droom door het oprichten van hun eigen bedrijf. De liefde en het respect voor tijdloze, duurzame, mooie dingen, hun oog voor detail en compositie en hun vakmanschap hebben er voor gezorgd dat Staal Met Stijl een begrip geworden is in de interieur- en bouwsector.
  • Toen de zaak in 2001 werd opgericht hebben ze bewust de keuze gemaakt om met hun twee de zaak te runnen en alle producten eigenhandig te maken en te installeren bij de klant. Door het grote succes overtrof de vraag het aanbod en hebben ze besloten op zoek te gaan naar vakbekwame mensen die met dezelfde passie voor het product hun team konden versterken.
  • Heden staat er een ervaren team van gedreven, gepassioneerde, vakbekwame mensen voor u klaar van ontwerp tot volledige afwerking. Door hun jarenlange ervaring en het steeds opnieuw streven naar perfectie mogen zij zich specialisten noemen wat betreft maatwerk in staal en in het bijzonder maatwerk in stalen ramen en deuren van het hoogste niveau.
  • U kan er terecht voor alle maatwerk in staal, zowel voor residentiĆ«le als commerciĆ«le toepassingen en dit voor uw nieuwbouw-, renovatie- en/of restauratieproject.