Langs deze weg wilde ik jullie van harte bedanken voor de snelle en uitmuntende service voor de levering en plaatsing van onze binnendeuren! We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Bedankt voor de topservice, alles is perfect afgewerkt, schitterend !

Het binnenraam is geplaatst, en we zijn zeer tevreden.

Vorige donderdag hebben een team van 5 medewerkers de 3 stalen ramen vakkundig en met precisie geplaatst. Het geheel oogt fraai en esthetisch, waarvoor mijn dank.

CHAPEAU !!! en het werk mag gezien worden. Het was ons dan ook zeer aangenaam om met jullie samen te werken en zullen zeker niet nalaten om jullie adres door te geven aan geïnteresseerde mensen. Nogmaals van harte dank en nog heel veel succes toegewenst.

Van harte dank voor het mooie werk dat jullie mensen bij ons geleverd hebben. Wij zijn inderdaad zeer tevreden. Wij hebben al een en ander achter de rug met onze verbouwing (wij zijn begonnen september 2014 !), maar jullie mensen zijn de ENIGE die geen vuil achterlaten. Alles was netjes opgekuist en zelfs gestofzuigd.

We zijn uiteraard heel tevreden van de stalen binnenramen!

We zijn zeer tevreden met het resultaat van de uitgevoerde werken.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Vooreerst onze complimenten voor het deskundig leveren en plaatsen van de stalen deur in de gang, echt wel een top team met een correcte attitude, met een bijzondere pluim voor het laatste team die enorm oog hebben voor detail, en pas tevreden zijn als het tot op de mm correct is, met oor naar de wensen van de klant, chapeau!

We zijn heel tevreden met het resultaat.

De trap is zeer mooi , echt zoals ik het wou, bedankt alvast.

De deur is prachtig ! Heel fijn uitgevoerd en ze zijn uitermate tevreden over het geleverde & geplaatste werk. Ook de architect vond het een absoluut mooie uitvoering (en die is toch wel wat gewend...).

Wij zijn heel teveden over  het resultaat en over de goede service. De plaatsers hebben ook heel goed werk geleverd. Alvast bedankt.

IIk heb inmiddels dat raam eens gepoetst. Het is nog mooier! Natuurlijk zijn wij tevreden met het resultaat. Zeer bedankt!

Burgstraat 78 B005 - 9070 Destelbergen - T 09 328 80 95 - info@staalmetstijl.be - BTW BE480.038.548 - Disclaimer & Copyright